10 / 05 / 2024

Yaşlı merkezi Acıbadem

Yaşlı merkezi Acıbadem

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Acıbadem 352 fiyat!

Benesta Acıbadem 352 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul'un merkezi Acıbadem'de hayata geçiriliyor. 

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Yaşlı merkezi Acıbadem Haberi

Yaşlı merkezi Acıbadem

Temel amaçlarının, gerek sağlıklı gerekse de tıbbi bakıma ihtiyacı olan yaşlılara maksimum özeni göstererek hizmet etmek olduğunu belirten ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, sözlerine şöyle devam etti: "Konuklarımız tıbbi olarak sürekli gözetim altında olacak. Burada kalan konuklarımızın her birine sağlık durumlarının gerektirdiği menüler ikram edilecek. Güvenlik önceliğimiz. Odalarda ve yatak başlarında alarm butonları...