17 / 05 / 2024

yaşlı yaşam evleri projesi ayşenur islam

yaşlı yaşam evleri projesi ayşenur islam

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı huzurevlerinden sonra 3-4 kişinin bir arada kalacağı yaşamevleri projesini hayata geçiriyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, proje kapsamında şuanda 16 evin yaşlılara hizmet vermeye başladığını söyledi

Engelsiz Yaşam Evleri geliyor!

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları!

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları 317 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Makyol Yaşam Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Onag Yaşam Evleri Bornova!

Ev alanlarının 60 metrekareden başladığı projesi İzmir İl'i Bornova İlçesi'nde yer alıyor. Onag Yaşam Evleri Bornova projesindeki 2+1 daireler 280 bin TL' den başlıyor.

İzmir Onag Yaşam Evleri'nde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

Onag Yapı imzasına sahip olan projede İzmir İl'i Bornova İlçesi'nde yer alıyor. Proje 2 blok halinde bulunuyor. İzmir Onag Yaşam Evleri'nde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor.

Yeni Yaşam Evleri fiyat listesi!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 10,6 kilometre uzaklıkta bulunan proje 56 adet daireden oluşuyor. Yeni Yaşam Evleri fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 410 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Yeni Yaşam Evleri'nde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor!

Kare İnşaat ve Umeks İnşaat ortaklığıyla yükselen proje tek blok 56 adet daireden oluşuyor. Bağcılar Yeni Yaşam Evleri 'nde fiyatlar 410 bin TL 'den başlıyor.

ONAG Yapı Yaşam Evleri'nde sona yaklaşıldı!

İZMİR'İN marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Proje yıl sonunda teslim edilecek. Şirket ortaklarından Niyazi Gültekin açıklamalarda bulundu...

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Asude Yaşam Evleri Sefaköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. İşte Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Sefaköy Asude Yaşam Evleri satılık!

Sefaköy Asude Yaşam Evleri satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları ise 204 bin TL'den başlıyor.

Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor!

Dodurga İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Şehr-i Yaşam Evleri projesinde toplam 47 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor.

Sureyc Yaşam Evleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Sureyc Yaşam Evleri toplam 9 bin 260 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Eryaman İnşaat imzasıyla yükselen proje Malatya İl'inde yer alıyor. İşte Sureyc Yaşam Evleri satış ofisi adres bilgileri...

yaşlı yaşam evleri projesi ayşenur islam Haberi

yaşlı yaşam evleri projesi ayşenur islam


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı huzurevlerinden sonra 3-4 kişinin bir arada kalacağı yaşamevleri projesini hayata geçiriyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, proje kapsamında şu anda 16 evin yaşlılara hizmet vermeye başladığını söyledi. 


Çeşitli programlara katılmak üzere Edirne’ye gelen İslam, burada yaptığı konuşmada yaşlıları mümkün olduğu kadar kendi ortamlarında sağlıklı bir şekilde yaşatmayı arzu ettiklerini belirtti. İslam, "Bunun için kendi evlerinde bakılabilmeleri için gayretler gösteriyoruz. Bu tür politikalarımız var. Eğer bu mümkün olmuyorsa elbette huzurevlerimize, yaşlı bakım evlerimize alabiliyoruz. Burada topluca barındırıp yaşatabiliyoruz. Sağlıklı koşullarda sosyal ortamlarda hayatiyetlerini sürdürmelerini sağlayabiliyoruz." dedi.


Şu anda yaşamevleri adını verdikleri bir sistemi denediklerini ifade eden Bakan İslam, “3-4 yaşlımızı bizim kiraladığımız veya satın aldığımız bir evde bir arada yaşamaları, ihtiyaçları da tarafımızdan karşılanması şeklinde...