30 / 04 / 2024

Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef

Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef

Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef tarafından kuruldu

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Ahmed Shaban ve Noor Eldeen H.J. Shaaban ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahs Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmed Hasan S. Salım tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Tamra Internatıonal Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tamra Internatıonal Group İnşaat  Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Uğur Akyıldız,  Ebrahım Ahmed E.M. Allengawı tarafından kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef Haberi

Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elmoatazbellah Hamdy Sayed Ahmed, Yasmeen M.Ahmed Sobhey Alkashef  tarafından 20 bin liralık sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tera Emlak Lojistik İnşaat Tekstil Turizm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Özgüler Sokak,...