06 / 06 / 2024

Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda

Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Khalid Farid Abdelhalim Elbaal, Walid Farid Abdelhalim Elbaal, Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Trade Plus Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Trade Plus Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mohamed Hosen Mohamed Bali tarafından kuruldu. 

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Omar Abdalla Mohamed tarafından kuruldu...

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ahmed ve Mohamed Elkasabı ortaklığında kuruldu.

Rama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 Hassan Saad Mohamed ve Yasser Bahloul Mohamed Husseın ortaklığında kuruldu.

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

The Captaın Gayrimenkul Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Captaın Gayrimenkul Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Mahmoud Drar, Abdallah Farache, Issam Farache, Mohamed Attıa Mohamed Attıa ve Anas Ibrahim İbrahim Mustafa ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda Haberi

Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Khalid Farid Abdelhalim Elbaal, Walid Farid Abdelhalim Elbaal, Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere her türlü inşaat işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Halaskargazi Caddesi,...