18 / 05 / 2024

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevzat Aytaç tarafından kuruldu.

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu.

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Kekili İnşaat Elektrik Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kekili İnşaat Elektrik Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ersoy tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoklar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Karakoyun tarafından kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Yaştaş İnşaat Elektrik Elektronik Ambalaj Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...