17 / 05 / 2024

Yastürk Group adres

Yastürk Group adres

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Kamal Gaıada tarafından kuruldu. 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Alpöz ve Kmeıd Antoıne ortaklığında kuruldu.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Kamal Gaıada tarafından kuruldu. 

Yalı Ataköy adres!

Yalı Ataköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 16 katlı 5 bloktan oluşan Yalı Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde yükseliyor. 

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gülaylar Group’un 150 milyon dolarlık otel projesi davalık oldu!

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Yastürk Group adres Haberi

Yastürk Group adres

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Kamal Gaıada tarafından kuruldu. 

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Yastürk Group Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yakuplu Mah.Akik Sok.Üst Kat Gir.Sit.C201-C234 Ap.N.28/210...