18 / 05 / 2024

yatağan arıtma tesisi ne zaman açılacak

yatağan arıtma tesisi ne zaman açılacak

Muğla Yatağan Belediyesi tarafından 6 milyon TL’ ye Yatağan’a kazandırılacak olan arıtma tesisinde sona gelinirken Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık inşaatta incelemelerde bulundu...

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Çanakkale Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Çanakkale'nin Çan İlçesinde, 15 Milyonluk değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi törenle hizmete girdi.

Çanakkale Çan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde 15 milyon değerindeki Çan Belediyesi Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yatırımları faaliyete geçiyor.

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için projelendirdiği Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Yatağan Arıtma Tesisi tanıtıldı!

17 Ocak 2013 tarihinde yapımına başlanan ve 6360 Büyükşehir yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğüne geçen Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi projesi!

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahilinde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Mordoğan'a ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Yayla Atık Su Arıtma Tesisi yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı!

Keşan Belediyesi’nin çevreye duyarlılığını perçinleyen projelerinden olan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapım ve kontrol ihalelerinin sözleşme imza töreni, 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirildi.

yatağan arıtma tesisi ne zaman açılacak Haberi

yatağan arıtma tesisi ne zaman açılacak


Toplam 6 Milyon TL’yi bulan bütçeyle hayata geçirilen projenin bedelinin yarısını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öderken diğer yarısını da Yatağan Belediyesi karşılayacak. Bu projenin de tamamlanmasıyla daha önce tamamlanan ve 10 Milyon TL’yi bulan 100 Km’lik kanalizasyon çalışmasının son aşaması da gerçekleştirilmiş olacak.


Aşağıova Mevkii’nde 33 dönüm arazi üzerine yapımı süren arıtma tesisinin yıl sonuna kadar yüzde 95’inin tamamlanarak Ocak ayında da bitirilip tesliminin yapılacağı belirtildi.


Yatağan’ın artık Yatağan Çayı’na kavuşacağını ve bu hizmeti Yatağan’a kazandırmanın kendilerine nasip olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere daha önce 100 kilometrelik kanalizasyon 10 Milyon TL’ye tamamlanmış, arıtmanın yapılacağı Yatağan Çayı Aşağı Ova Mevkii’nde 33 dönümlük arazi Belediyemiz tarafından istimlâk edilmiş ve ÇED raporu...