04 / 05 / 2024

yatağan yeniköy kemerköy özelleştirme

yatağan yeniköy kemerköy özelleştirme

Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesine 6 firma ve konsorsiyum katıldı. Katılan firmalardan ihaleyi 2 milyar 671 milyon dolar ile IC İçtaş Enerji kazandı...

Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı!

Ekonomiye yılda 32 milyon liralık katkı sağlayacak olan Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı...

Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Toplam 362 daire ve 12 dükkandan oluşan Yeniköy Konakları projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde inşa ediliyor. Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme şekline göre yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında kuruldu.

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

İnşaat sektörü 100 milyar TL'yi aşan büyüklüğe ulaştı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, inşaat sektöründeki büyümeye dikkat çekti. İnşaatın 100 milyar TL'yi aşan büyüklüğe ulaştığını söyleyen Kurum, daha güçlü Türkiye için çalıştıklarını belirtti.

Eyüp Yeniköy Konakları ödeme koşulları!

Eyüp Yeniköy Konakları ödeme koşulları kapsamında 36 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Yeniköy Konakları'nda fiyatlar 609 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Yeniköy Konakları ev satış fiyatları!

35 bin 856 metrekare alan üzerinde yükselen Yeniköy Konakları projesi, Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 2+1'lerde 609 bin TL'den başlıyor...

Yeniköy Konakları tam fiyat listesi!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy bölgesinde inşa edilen Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yeniköy Konakları tam fiyat listesi 609 bin TL'den başlıyor.

Malatya Yeniköy Konağı yıl içinde tamamlanacak!

Konak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende Yeniköy'e de yeni bir konak inşa ediyor.

Yeniköy Konakları Eyüp ödeme şekilleri!

Yeniköy Konakları, Yeni Yapı İnşaat tarafından İstanbul Eyüp'te hayata geçirildi. Yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabilen projede toplam 362 konut ve 12 adet ticari birim bulunuyor...

Yeni Yapı Yeniköy Konakları fiyat!

Teslim tarihi 2019 yılı Nisan ayı olarak belirtilen Yeniköy Konakları 362 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Yeni Yapı Yeniköy Konakları fiyat listesi 609 bin TL'den başlıyor.

Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 362 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Peki Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Yeniköy Konakları Eyüp fiyat listesi!

362 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Yeniköy Konakları Eyüp fiyat listesi 609 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Nisan 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor.

yatağan yeniköy kemerköy özelleştirme Haberi

yatağan yeniköy kemerköy özelleştirme


Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesine 6 firma ve konsorsiyum katıldı. 24 Ocak olarak duyurulan ancak ekonomideki gelişmelerin ardından uzatılan son teklif verme süresi 10 Nisan'da tamamlanmıştı. 


Geçici teminat tutarı 60 milyon dolar olarak belirlenen Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ihalesinde zarfların açılmasıyla ilk turdaki en yüksek teklif 1 milyar 35 milyon dolar oldu. 


Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ihalesinde ilk tur sonunda fiyat 1 milyar 900 milyon dolara kadar çıktı. 


3 turda tamamlanan ihalenin ilk turunda Park Holding ve Konya Şeker ihale dışı kaldı. Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ihalesinin ikinci turunda ise en yüksek teklif 2 milyar 152 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. 


3. turda ise Elsan Elektrik elendi. Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ihalesinin açık arttırım başlangıç tutarı 2...