15 / 05 / 2024

yatak fuarı nerede

yatak fuarı nerede

Yatak sektörü 17 Nisan'da Sleepwell Expo Fuarı'nda buluşacak. Yatak sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, 17-20 Nisan arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarım açacak.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

BRİCK-B katlanabilir ahşap tuğlaya İstanbul Yapı Fuarı’nda altın madalya!

Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirilen katlanabilir ahşap tuğla ‘BRİCK-B’ ile başta ev olmak üzere masa, yatak gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. BRİCK-B katlanabilir ve sürdürülebilir ahşap tuğla, İstanbul Yapı Fuarı’nda da Altın Madalya’yı kaz

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

İSMOB Fuarı 2015 nerede?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Türkiye’nin ilk yatak ve teknolojileri fuarı Sleep Well Expo başladı!

Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı...

İstanbul ‘Sleepwell Expo’ Fuarı 17 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yatak sektörünün buluşma noktası, yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun olarak ilgi gösterdiği ‘Sleepwell Expo’ 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektöre kapılarını açıyor...

Yatak sektörü 17 Nisan'da Sleepwell Expo Fuarı'nda buluşacak!

Yatak sektörü 17 Nisan'da Sleepwell Expo Fuarı'nda buluşacak. Yatak sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, 17-20 Nisan arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarım açacak.

yatak fuarı nerede Haberi

yatak fuarı nerede

Yatak sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, 17-20 Nisan arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarım açacak. İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenecek etkinlik, katılımcılara yeni iş bağlantıları oluşturma ve ihracat imkânlarım artırma konusunda avantajlar sağlayacak. Fuarı, Türkiye'nin dört bir yarımdan otel, hastane, öğretmenevi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışmdan satın alma yetkililerinin ziyaret etmesi bekleniyor. 


Türkiye...