08 / 05 / 2024

yatak odası ışıklandırma

yatak odası ışıklandırma

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

English Home'da yatak odası ürünlerinde her şey yarı yarıya indirimli! İşte 03 Ekim 2022 fiyat listesi

Kışa English Home fırsatlarıyla hazırlanın. Yatak odası ürünleride yüzde 50 indirim kampanyası başlatan English Home bir tıkla evinizde. İşte indirimli fiyat listesi

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Kim Kardashian yatak odasına düzenek kurdu!

Gösteri dünyasının her attığı adımı olay haline gelen Kim Kardashian, yine hayranlarını şaşırttı. Kardashian, malikanesinin yatak odasına ilginç bir düzenek kurdu.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 11 endüstriyel dağcı ışıklandırıyor!

İstanbul Boğazı'ndaki üçüncü köprü olan ve açılışı 26 Ağustos'ta yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kulelerin ve asma halatların led ışıklandırma işlerini 3'ü Antalyalı 11 endüstriyel dağcı yapıyor.

yatak odası ışıklandırma Haberi

yatak odası ışıklandırma

Yatak odaları dekore edilirken yatak ve mobilya seçimi ön plana çıkar ve genellikle aydınlatmanın önemi unutulur. Oysa; yatak odası da dahil olmak üzere evin her alanında aydınlatma büyük bir önem taşır. “Başucunuza bir küçük aydınlatma, tepeye de bir avize koymak ve işiniz bitti sanmak hatalı olacaktır.” diyen Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

1.    Eğer odanız aşırı derecede küçük değilse birden fazla aydınlatma elemanı kullanmanızda fayda var. Tavan dışında başucu lambası, aplikler, okuma lambaları, dolap lambası gibi birçok aydınlatma odanızda sizi rahat ettirir.

2.    Eğer yer kazanmak istiyorsanız başucu lambaları yerine yatağın her iki tarafında da aplik kullanmayı düşünebilirsiniz.

3.    Yatak odanızda bir koltuk varsa, koltuğun yanına bir lambader...