07 / 05 / 2024

Yataş 2 konsept

Yataş 2 konsept

Mobilya, yatak ve ev tekstili markası Yataş, İSMOB Mobilya Fuarı 'nda ziyaretçileri ile buluşuyor. Yataş; fuarda Enza Home ve Yataş Bedding mağaza konseptlerini katılımcılarla buluşturuyor.

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Yabancıya satılan her 2 konuttan birisi İstanbul’da!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Türkiye genelinde yabancıya satılan her 2 konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini ve bu talebi gören gayrimenkul geliştiricilerinin pazarlama çalışmalarını yabancı müşteri pazarına çevirdiğini değerlendirdi....

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Rize’de dere yatağındaki 7 katlı apartmana yıkım kararı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuru yaptığı dere yatağına inşa edilen 7 katlı bina ile ilgili karar çıktı.

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

Artı Konsept Panorama'da 195 bin TL'ye 2+1!

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. 

Yataş yıl sonuna kadar 150 yeni mağaza açacak!

Türk mobilya endüstrisinin önde gelen şirketlerinden Yataş, 2012’de başladığı atılım sürecinin ilk 5 yılını tamamladı. Yataş Genel Müdür Nevzat Yıldız, “2021’de hedef 2 milyar lira ciro” dedi.

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Davutpaşa İnistanbul Konsept teslim tarihi!

Davutpaşa İnistanbul Konsept satış fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'ler yer alıyor...

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi!

TOKİ Muğla Yatağan Evleri'nde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi detayları...

Yataş 2 konsept Haberi

Yataş 2 konsept

Marka, en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor. Enza Home; tarzına uygun modern ürünlerin yanı sıra lukenz, country tarzda ürünler ile koleksiyonunu daha da zenginleştiriyor. Modern dokulu kumaşların kullanıldığı koltuk ve köşe takımlarında renkli mekanlar yaratma arzusu ile mavi, turkuvaz, turuncu renkleri ön plana çıkıyor. Yataş Bedding standında ise uyku sağlığı ve konforunu en üst düzeyde tutan uyku ürünleri yer...