25 / 05 / 2024

Yataş facebook sayfası

Yataş facebook sayfası

Uyku ürünleri pazarının önemli oyuncularından Yataş, Dünya Uyku Günü dolayısıyla sosyal medyada bir kampanya uyguladı. Sağlıklı yaşam için uykunun önemine dikkat çeken şirket, Facebook sayfasını ziyaret eden takipçilerine yastık hediye etti...

Alanya'da sahte emlakçı alarmı!

Toroslar İnşaat Ortağı ve İnşaat Mühendisi Gülseren, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla Alanya'da kayıt dışı emlak satışı yapanlara önlem alınması konusunda uyarıda bulundu...

İtalya tarihi binalarını satıyor!

İtalya Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı, Facebook sayfasında yayınladığı ilanla ülkedeki bazı kaleleri, çiftlikleri ve tarihi binaları ücretsiz olarak dağıtacağını belirtti.

Karmod Prefabrik'in Hayalimdeki Ev resim yarışması başladı!

Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor.

Karmod Hayalimdeki Ev yarışmasının birincisi belli oldu!

Karmod Prefabrik’in facebook sayfasında 06 – 14 yaş aralığındaki takipçileri için düzenlediği "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasında birinci olan Ali Örenay, ödülünü teslim aldı.

Galata'da dikkat çeken bir çatı katı!

Mimari tasarım sayfası Desing Father facebook sayfasında Galata'da yer alan çatı katına ait fotoğrafları paylaştı. İşte Galata'da dikkat çeken bir çatı katının görüntüleri..

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı. Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

Ağaoğlu Grubu VakıfBank-Partizan maçına gidiyor!

Ağaoğlu Grubu, VakıfBank - Partizan voleybol takımlarının bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Vakıfbank'ı desteklemek için tribünde olacak. İşte Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasındaki o duyuru...

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı!

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı. Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığıyla lider marka Yataş; alanında ilk ve tek, 10.000 yaylı “King Master 10.000” yatağı tanıttı.

İzmir'e yapılacak 2 yeni stadın proje görselleri yayınlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir'in iki yakası Göztepe ile Karşıyaka'ya yapacağı ve yaklaşık 15 bin kişilik olması beklenen statların projelerini resmi Facebook sayfasında yayınladı.

Nef’ten yenilikçi Facebook yaklaşımları!

Facebook reklamları son dönemde Türkiye’deki markalar tarafından da keşfedilmeye başlanan bir mecra. E-Ticaret başta olmak üzere, ürünlerini satmak isteyen çoğu markanın öncelikli stratejisi Facebook reklamlarını etkili bir şekilde kullanmak.

Facebook, tsunamileri anında haber verecek!

Facebook, tsunamileri anında haber verecek. Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg, dün Japonya Başbakanı Shinzo Abe’yi ziyaret ederek Facebook’un yeni Safety Check (Güvenlik Kontrolü) özelliğini tanıttı

Yatağan'da 1 hektar orman alanı yandı!

Yatağan'da henüz belirlenemeyen bir nedenle tarım arazisinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangında 1 hektar alan zarar gördü. Yangının meydana geldiği bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Çilek, Facebook’ta ebeveynlerin sorularını cevaplıyor!

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

Yataş facebook sayfası Haberi

Yataş facebook sayfası

Uyku ürünleri pazarının önemli oyuncularından Yataş, Dünya Uyku Günü dolayısıyla sosyal medyada bir kampanya uyguladı. Sağlıklı yaşam için uykunun önemine dikkat çeken şirket, Facebook sayfasını ziyaret eden takipçilerine yastık hediye etti. Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl farklı tarihlerde kutlanan Dünya Uyku Günü için kampanya kapsamında farklı etkinliklere imza atılıyor. 



Sabah...