27 / 04 / 2024

yataş ingiltere mağaza

yataş ingiltere mağaza

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Albox Mutfak ABD ve İngiltere ikişer mağaza açacak!

Albox Mutfak serbest ticaret anlaşmasının yapıldığı İngiltere'de iki mağaza açmak için çalışmalara başladı, firma ABD'de de iki mağaza açacak.

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Marks & Spencer İngiltere'de 36 yeni mağaza açacak!

Perakende devi Marks & Spencer, İngiltere'de 36 yeni mağaza açmayı hedefliyor. Firma, 6 mağazasını ise kapatmayı planlıyor.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş 42 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, 2015'te 42 yeni mağaza daha açacak. 2014 yılında toplam 58 yeni noktada müşterileri ile konuştuklarını anlatan Yataş Grup yetkilileri, şöyle konuştu;

Yataş mağaza ve personel sayısını yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş mağaza ve de personel sayısını yayınladı.

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

yataş ingiltere mağaza Haberi

yataş ingiltere mağaza

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti. Mağazanın açılışında konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Yataş'ın, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda üretilmiş ürünlerini şimdi İngiltere'ye de taşıdık" dedi. Öztaşkın şöyle devam etti: "Yataş Grup, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu korumak için kendi alanında daima ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek." 


Sabah...