29 / 04 / 2024

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 



Yatak, ev tekstili ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, hedef büyüttü. 2030'a kadar dört ülkede ilk beş marka olmayı planlayan şirket, mağaza yatırımlarına hız verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre şirket, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 3 yeni mağaza açtı. Budapeşte’deki üç yeni mağazayla hizmet beren grup, mağaza sayısını 60'a çıkardı.

Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, açılışlarda konuştu. Altop, şu ifadeleri kullandı: “Yataş Grup olarak en önemli hedefimiz sözde değil özde bir dünya markası olmak. Bütün stratejilerimizi de bu doğrultuda şekillendiriyor, hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni mağazalar açmayı sürdürüyoruz. Bugün 49 ülkeye ihracat yapan bir marka olarak dünya pazarlarından daha büyük pay almayı arzu ediyoruz. Bu çerçevede arkamıza aldığımız Turquality desteğiyle Avrupa ve Ortadoğu pazarında daha da büyümeyi planlıyoruz. Bu yılın sonuna kadar yurtdışında açtığımız yeni mağaza sayısını 25’e, toplam mağaza sayımızı ise 86’ya çıkarmayı hedefliyoruz.”


Geri Dön