13 / 05 / 2024

yataş mobilya

yataş mobilya

Annesine YATAŞ’tan, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan nevresim takımları ve yatak örtüleri almak isteyenler, yüzde 40 indirim fırsatından faydalanabiliyor.

Yataş yıl sonuna kadar 150 yeni mağaza açacak!

Türk mobilya endüstrisinin önde gelen şirketlerinden Yataş, 2012’de başladığı atılım sürecinin ilk 5 yılını tamamladı. Yataş Genel Müdür Nevzat Yıldız, “2021’de hedef 2 milyar lira ciro” dedi.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Yataş, İSMOB'da yerini alıyor!

Yataş Grup, 12 - 17 Ocak tarihlerinde dünyanın en önemli üçüncü fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yerini alıyor. Yataş Grup, 900 metrekarelik standında tasarımlarını tanıtacak.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

Yataş 42 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, 2015'te 42 yeni mağaza daha açacak. 2014 yılında toplam 58 yeni noktada müşterileri ile konuştuklarını anlatan Yataş Grup yetkilileri, şöyle konuştu;

yataş mobilya Haberi

yataş mobilya


En değerli varlıklarımıza, annelerimize verebileceğiniz en güzel hediye, içten bir ‘Seni seviyorum’ ve kocaman bir öpücük olsa da gelin bu Anneler Günü’nde annenizi YATAŞ’ın keyfi tüm yıla yayılan yatak örtüsü, nevresim takımları, yastık ve yorganlarıyla mutlu edin.


Gönlünüzün sultanı annenizi, yumuşacık yastıklarda mışıl mışıl uyutacak, yorganlarla sıcacık tutacak, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakacak hediyeler, YATAŞ’ta sizi bekliyor.

YATAŞ’ın birbirinden güzel ve kullanışlı tasarımlarıyla dikkat çeken ev tekstil ve uyku ürünleri, Anneler Günü’ne özel fırsatlarla sunuluyor.


Yatak örtülerinde ve nevresim takımlarında %40 indirim

Annesine YATAŞ’tan, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan nevresim takımları ve yatak örtüleri almak isteyenler, yüzde 40 indirim fırsatından faydalanabiliyor.


Climarelle serisi yastık ve yorganlarda indirim fırsatı

Anneler Günü Kampanyası kapsamında %25 indirim uygulanan Dacron Climarelle Cool ve Climarelle yastık ve yorganlar,...