07 / 05 / 2024

Yataş personel

Yataş personel

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş mağaza ve de personel sayısını yayınladı.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Muğla Yatağan'daki tarihi köprü restorasyon kurbanı oldu!

Muğla Yatağan'daki 6 asırlık tarihi köprü, restorasyon kurbanı oldu. Köprünün, altındaki derenin kumları alındığı için çöktüğü belirlenirken, valilik de projeyle uygulama arasında farklılıklar olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Rönesans Holding lisanslı personel bilgilerini açıkladı!

Rönesans Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda bağlantı kurulacak şirket yetkilileri ve lisanslı personel bilgilerini açıkladı. Rönesans Holding açıklaması;

TOKİ'den Yatağan'a 282 konutluk proje!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

YTÜ,Mimarlık ve İnşaat Fakültesi'ne akademik personel alacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından İnşaat Mühendisliği bölümüne profesör, Mimarlık bölümüne profesör ve yardımcı doçent alınacak. Akademik personel alımı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatağan maden sahası ihalesini Straton Maden kazandı!

Global Yatırım Holding 'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik 'e ait maden sahası özelleştirme ihalesini kazandı.

Muğla Yatağan'da 200 yıllık cami aslına uygun restore ediliyor!

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde Kanunu Sultan Süleyman Han'ın Rodos seferi esnasında askerlerin konaklaması ve ibateleri için yaptırılan Cami ve han aslına uygun olarak restore ediliyor.

Yatağan maden sahasının özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ 'ye ait maden ruhsatı ve maden sahasının özelleştirme ihalesi iptal edildi.

Yeniköy Yatağan Elektrik maden ruhsatına 3 teklif geldi!

Muğla'daki Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait 11081 no'lu Maden Ruhsatı ve bu Ruhsatın kapsadığı maden sahasının özelleştirme ihalesi için 3 teklif geldi.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yatağan Termik Santrali ihalesinde son teklif tarihi 3 Nisan!

Yatağan Elektrik'e ait maden sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi ertelendi. Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait maden sahası ve ruhsatının özelleştirilmesi ihalesinde teklif ertelendi.

Yataş personel Haberi

Yataş personel

Yataş tarafından aypılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulunun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında yapılan açıklamadır. Şirketimizin satış mağaza sayısı son durum itibariyle 37 olup, personel sayısı 1326 'dır.


Kamuoyunun bilgilerine sunulur.


Saygılarımızla

Yataş Yatak ve Yorgan...