14 / 05 / 2024

yataş yatak fiyatları 2022

yataş yatak fiyatları 2022

Bu kış Yataş ile sıcacık geçecek. Yataş, battaniye ürünlerinde 30 Eylül tarihine kadar geçerli olmak üzere avantajlı fiyatlarla satışa çıkardı. Kış soğukları iyice bastırmadan siz de bir Yataş battaniye alın, ayağınız sıcak başınız serin olsun.

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! Altın fiyatlarında son durum! Altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatları kasım ayının başından bu yana sürdürdüğü yükselişe kısa bir ara verdi. Hafta sonunu yatay seyirde geçiren altın haftanın ilk gününden sonra bugün de yata seyrini devam ettirdi. Peki altın fiyatları ne olacak? Detaylar haberimizde…

Yataş Bedding’den battaniyelerde avantajlı fiyatlar! İşte 27 Eylül 2022 Yataş fiyat listesi

Bu kış Yataş ile sıcacık geçecek. Yataş, battaniye ürünlerinde 30 Eylül tarihine kadar geçerli olmak üzere avantajlı fiyatlarla satışa çıkardı. Kış soğukları iyice bastırmadan siz de bir Yataş battaniye alın, ayağınız sıcak başınız serin olsun.

Yatağını Tutku’dan alana Renault Megane kazanma şansı! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

25 Ekim 2022 tarihine kadar yatağını Tutku Yatak’tan alan bir kişiye 620 bin Türk Lirası değerinde son model Renault Megane 1.3 Joy Comfort, 10 kişiye iPhone 13 ve 10 kişiye de Airpods çekilişle hediye edecek. İşte kampanyanın detayları…

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

Evleneceklere müthiş fırsat! Modalife düğün paketlerinde yüzde 38”e varan indirim! İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

Modalife evlilik hazırlığındaki çiftlere 21 bin liradan başlayan ve oturma grubu, yatak odası, yemek odasından oluşan yüzde 34'lere varan indirim seçenekleri adeta düğün hediyesi veriyor. İşte Modalife'ın 7 Eylül 2022 tarihli düğün paketi fiyatlarından bazıları.

Şok'ta katlanır yatak şimdi satışta! Bayrama özel sakın kaçırmayın! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Univa Kocaeli fiyatları!

Univa Kocaeli fiyatları haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan proje 786 yatak kapasitesine sahip.

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Emay Kentplus Yalova fiyatları!

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı olarak inşa edilen Kentplus Yalova'da satışlar sürüyor. İşte, Emay Kentplus Yalova fiyatları...

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kura sonuçları!

TOKİ Muğla Yatağan emekli kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Konutların 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

yataş yatak fiyatları 2022 Haberi

yataş yatak fiyatları 2022

Yataş battaniyeler 30 Eylül tarihine kadar avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Yatas.com.tr üzerinden satışa sunulan çift kişilik ve tek kişilik battaniyelere sepette ayrıca indirim uygulanıyor.

İndirime dahil edilen koleksiyonda yer alan Holly - Kül Moru Wellsoft Battaniye uzun tüylü dokusu ile ekstra yumuşaklık sağlıyor. Yüksek konforlu bir kullanım deneyimi sunan Holly Wellsoft battaniye 300 gramlık hafifliğiyle sıcak ve rahat bir etki yaratıyor.

Holly Wellsoft battaniye farklı renk alternatifiyle dekorasyona etkileyici bir dokunuş katıyor.

Blatt – Hardal Emboss Battaniye ise daha kalın yapısıyla serin havalarda vücut ısısını ideal seviyede tutarak sıcak ve rahat bir etki yaratıyor.

 Yüksek konforlu bir kullanım deneyimine imkan tanıyan Blatt Emboss Battaniye birçok farklı dekoratif tarza kolaylıkla uyum sağlıyor.

İşte 27 Eylül 2022 Yataş Bedding Fiyat Listesi!

Holly - Kül Moru...