13 / 05 / 2024

yataş yatak

yataş yatak

Türkiye’ nin önde gelen mobilya firmalarından Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’ u seçti. Birbirinden şık ve modern Yataş ürünlerinin yeni adresi Evmanya.com oldu....

Yataş Yatak Çin'de 275 adet satış noktası oluşturacak!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çin'in belirli bölgelerinde 275 adet satış noktası oluşturulmasını hedefliyor. İlk showroom açılışının Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Yataş Anneler Günü kampanyasında yüzde 40 indirim!

Annesine YATAŞ’tan, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan nevresim takımları ve yatak örtüleri almak isteyenler, yüzde 40 indirim fırsatından faydalanabiliyor.

Yataş Yatak borca karşılık 5 gayrimenkul devraldı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi, Süntaş Sünger ve Yatak Sanayi'nin borcuna karşılık 5 adet gayrimenkul devraldı...

Yatağını Tutku’dan alana Renault Megane kazanma şansı! 25 Eylül 2022 fiyat listesi

25 Ekim 2022 tarihine kadar yatağını Tutku Yatak’tan alan bir kişiye 620 bin Türk Lirası değerinde son model Renault Megane 1.3 Joy Comfort, 10 kişiye iPhone 13 ve 10 kişiye de Airpods çekilişle hediye edecek. İşte kampanyanın detayları…

Yatcop'tan dünyanın ilk çift çekirdekli yatağı İMOB 2017'de!

By Tonino Lamborghini ile birlikte şimdiye kadar 97 ülkede 35 milyondan fazla insanın tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in ürünlerini, Türkiye’de 120 satış noktasına ulaştıran YATCOP, dünyanın ilk çift çekirdekli yatağını fuarda sergiliyor.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş’ın hikayesini şirket sahibi Yavuz Altop anlattı!

Kayseri’de 2 dönüm arazide kurulan ve bugün dev bir marka haline gelen Yataş’ın hikayesini şirketin sahibi Yavuz Altop’tan dinledik. Sektörde ilklere imza atan Altop, bugün Türkiye’nin en çok satan yatak markasının sahibi.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da mağaza açtı!

Yatak ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup, Karadağ'da mağaza yatırımı yapan ilk Türk mobilya markası oldu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

Yataş, İSMOB 2015'e 2 konseptle katılıyor!

Mobilya, yatak ve ev tekstili markası Yataş, İSMOB Mobilya Fuarı 'nda ziyaretçileri ile buluşuyor. Yataş; fuarda Enza Home ve Yataş Bedding mağaza konseptlerini katılımcılarla buluşturuyor.

yataş yatak Haberi

yataş yatak

Türkiye’nin önde gelen mobilya firmalarından Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti. Birbirinden şık ve modern Yataş ürünlerinin yeni adresi Evmanya.com oldu.



Online alışveriş taleplerine cevap vermek için harekete geçen Yataş, Türkiye’nin ilk Ev ve Dekorasyon sitesi Evmanya.com ile işbirliğini tercih etti. Bünyesinde bulundurduğu yerli ve yabancı markaların farklı ürün kategorileri ile ev tutkunlarının ilk adresi olan Evmanya.com’da Ekim 2014 itibari ile Yataş ürünlerine de yer verilmeye başlandı.



Yataş Bedding Koleksiyonu’na ait konforlu ve ergonomik yatakları  Evmanya.com adresindeki yerlerini aldı. Bedding Koleksiyonu farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan ürünleriyle dikkat çekiyor.



Enza Home imzalı rahatlık ve uygun fiyatların ön planda tutulduğu koltuk takımları, köşe takımlar, berjerler de Evmanya.com sayfalarında bulabileceksiniz.



Bununla birlikte Yataş’ın Puffy Koleksiyonu’nun keyifli ve sağlıklı ev tekstili ürünleri de dekorasyonda trendleri yakalamak isteyenlerin favorileri...