01 / 05 / 2024

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısına kim katıldı

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısına kim katıldı

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adırum İnvest İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Arman Musralin tarafından kuruldu.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled I.K. Kraizim ve Muhammed Zekioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısına kim katıldı Haberi

Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısına kim katıldı

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı. Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdi! Celi! Öz, AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Haçısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan ve iş adamları katıldı.

TRABZON 13 YILDA BÖLGENİN ŞAHA KALKAN İLLERİNİN BAŞINDA GELİYOR 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'un AK Parti iktidarı ile birlikte büyük bir atılım yaparak büyük mesafe aldığını söyledi. Bakan ışık, "13 yıllık süre içerisinde neredeyse 15...