04 / 05 / 2024

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası aktiflerini yüzde 131, karını ise yüzde 78 artırdı!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 2022’nin üçüncü çeyreğinde aktiflerini geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 131 oranında yükselterek 79 milyar Türk Lirası'na çıkardı. Kredi, Eylül 2022'de yıllık bazda yüzde 119 artarak 55 milyar lira oldu. İşte ayrıntılar...

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

Euro/dolar paritesi 20 yılın ardından ilk kez eşitlenirken ABD'li dev yatırım bankasından elinde dolar ve euro olanlar için uyarı geldi...

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan varlık kiralama şirketiyle ilgili açıklama!

Kalkınma ve Yatırım Bankası, varlık kiralama şirketi kuruluşuna ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı. 

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miraj Group Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled I.K. Kraizim ve Muhammed Zekioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aza Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Abdullah tarafından kuruldu. 

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Haberi

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu

Yatırım bankası ve varlık yönetim grubu Ünlü&Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, dünya finansının kalbinin attığı merkezlerde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirterek, ABD’de aldıkları aracı kurum lisansıyla New York’ta ofis açtıklarını söyledi. Ünlü, “Aldığımız aracı kurum lisansı ile ABD’de yerleşik ve gelişmekte olan ülkelere yatırım yapan fonlara hizmet vermeyi hedefliyoruz. Böylece ABD’den borsa İstanbul’a daha fazla fon girişini sağlamada önemli rol oynayacağız” dedi. ABD’de aracılık lisansı olan tek Türk finans grubu olduklarını kaydeden Ünlü, Malezya ve Singapur’da temsilcilik anlaşmaları bulunduğunu, önümüzdeki dönemde de dünyanın en önemli finans merkezi olan Londra’da aktif rol alacaklarını söyledi.


Sırada Mısır var

Ünlü, İran’da bir aracı kurumu satın alma işlemini 3-6 ay içinde tamamlamak istediklerini ve sonraki hedef pazarlarının Mısır olduğunu söyledi.


İran’da bir fon...