03 / 05 / 2024

yatırım hizmetleri

yatırım hizmetleri

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Türkiye'yi öyle bir noktaya getirdik ki toplanan her 100 liralık verginin 88 lirası şimdi yatırımlara, hizmete, millete ve devlete gidiyor" dedi...

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usapım Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhiddin Partal tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Tuncer tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

yatırım hizmetleri Haberi

yatırım hizmetleri


Muş'ta, annesi ve babası adına başlattığı Halise-Muhlise Çağlayan Camisi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Çağlayan, inşaat önünde toplanan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, ilden her yıl üniversiteyi kazanan öğrenci sayısının arttığını söyledi. 


Kentte yaşayanların arasından çıkmış biri olarak 6 yıllık milletvekilliği maaşının tek kuruşuna el sürmediğini ve hepsini Muşlu öğrencilere burs olarak verdiğini belirten Çağlayan, "Hepsine helali hoş olsun. Niye bu ülkede Muşlu bakan daha çok olmasın, niye milletvekili daha fazla olmasın? Hakimi, savcısı, valisi, kaymakamı, doktoru, rektörü Muşlu kardeşimiz olmasın? Bir taraftan yaptığımız okullar, bir taraftan yapmış olduğumuz altyapı yatırımları, hastane hizmetleri tek tek inşallah bitirilecektir" ifadesini kullandı. 


"Teşviklerle ilgili başvurular yağmur gibi yağıyor" 


Çağlayan daha sonra kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. 


Yemekte konuşan Çağlayan, teşvik paketi ve çözüm sürecinin etkisiyle...