06 / 05 / 2024

Yatırım İzleme Kurulu nedir

Yatırım İzleme Kurulu nedir

TÜROB yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması için Yatırım İzleme Kurulu'nun oluşturulması önerildi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Turizm yatırımları için Yatırım İzleme Kurulu önerisi!

TÜROB yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması için Yatırım İzleme Kurulu'nun oluşturulması önerildi.

Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verildi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ünlü Portföy Yönetimi'nin Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi.

EYG gayrimenkul yatırım fonunun kuruluş iznini aldı!

EYG, Türkiye'de ilk gayrimenkul yatırım fonu kuruluş izni alan şirket oldu. Grup çatısı altında faaliyet gösteren Evdekifirsat.com ise İstwest ve Kağıthane Ofis projesini portföyüne kattı

Edip Gayrimenkul Yatırım Genel Kurulu tescil edildi!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 21.04.2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısının tescil edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Veysel Eroğlu: 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım ile kuruluşundan bugüne kadarki süre içinde tarihi bir rek

Amplio Emlak Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu: Yabancılar olmadan dönüşüm olmaz!

Amplio Emlak Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, yabancı yatırımcıların da hem mimari hem de kente yatırım anlamında kentsel dönüşüme dahil olması gerektiğini belirtti.

Ünal Pala: İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Güneş enerjisine 50 milyon euro yatırım yapılacak!

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, "Yıl sonuna kadar güneşte kurulu güç 50 megavata çıkacak ve yatırım miktarı çok rahat 50 milyon avroyu bulacak" dedi...

Atyrau Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atyrau Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolegen Balgimbayev Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Sarıyer, Maslak Ayazağa'da kuruldu.

Yatırım İzleme Kurulu nedir Haberi

Yatırım İzleme Kurulu nedir

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret etti. TÜROB heyeti, Bakan Ersoy’a bir rapor hazırladı. Raporda, konaklama sektörünün kısa vadedeki beklentileri aktarıldı.

Turizm sektörü için en önemli beklentinin gelir artırıcı girişimlerin hızlandırılması olduğunu söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, uluslararası kongre ihalelerinde Türkiye'nin avantajlarıyla öne çıkması için ihale özelinde kongre kapsamına KDV muafiyeti uygulanması gerektiğini söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Bayındır,  “Kongre turizmi için ülkemize gelmesi talep edilen dernek, şirket veya kurumların, kongre merkezi, konaklama, aracılık hizmetleri gibi kongre harcamalarının KDV’den muaf olması tercih sebebi oluyor” ifadelerini kullandı.

Turizm yatırımlarındaki plansızlığın ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan  Bayındır, çözüm için "Yatırım İzleme Kurulu" oluşturulmasını önerisinde bulundu. Bayındır, Yatırım Teşvik Sistemi’nin de revize edilmesi, teşviklerin yeni yatırım yerine yenileme...