04 / 05 / 2024

yatırım keten inşaat

yatırım keten inşaat

Keten inşaat aralarında tarihi Mehmet Emin Ağa Yalısı'nın yeniden inşaasının da bulunan 15 yeni projeye daha imzasını atıyor. Yeni projelerin toplam yatırım değeri yaklaşık 400 milyon TL olarak belirtildi..

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Sadrı ve Kaan Arslan ortaklığında kuruldu.

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsad Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Sadrı ve Kaan Arslan ortaklığında kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Meral Aras ve Ahmet Şevki Altın ortaklığında kuruldu.

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesar Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

yatırım keten inşaat Haberi

yatırım keten inşaat

NİŞANTAŞI'NIN Mimarı' olarak, tanınan Keten İnşaat, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yeni projelere start veriyor. Projelerin tanıtımına yönelik düzenlenen basın toplantısında konuşan Keten İnşaat Başkanı Ferhat Keten, yeni projelerinin toplam yatırım değerinin yaklaşık 400 milyon TL olduğunu söyledi. 


Nişantaşı, Etiler, Taksim, Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Kanlıca gibi şehrin önemli merkezlerinde projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Keten inşaat,bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle toplam 750 milyon TL'lik değer yaratıldığını hatırlattı. Ferhat Keten, 15 yeni projeyle de, 2013 yılı sonuna kadar 300 birim ve 400 milyon TL'lik yeni gayrimenkul değeri yaratacaklarını söyledi. Öte yandan 1905 yılında Kanlıca'da bir yangınla yok olmuş, tarihi Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı da 110 yıl sonra aslına uygun olarak yeniden inşa edeceklerini söyleyen Keten, sürdürdükleri yenileme çalışmalarına İstanbul'un tarihi dokusunu...