15 / 05 / 2024

yatırım küçükçekmece

yatırım küçükçekmece

Danimarka Moe Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi'nin fikir alışverişi sağlamak, işhayatina katkıda bulunmak ve yerel deneyimleri yerinde incelemek amacıyla düzenlediği iş gezisi kapsamında 75 firma personeli Küçükçekmece'deki yatırımları inceledi...

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kanan Taherkhani ve Majid Majidi tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Demeter Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demeter Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seda Erdoğan tarafından kuruldu. 

Marde Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marde Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dalgıç tarafından kuruldu. 

İzmir Selçuk'a 17.3 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.3 milyon liraya mal olacak bu tarihi yatırım kısa süre içinde başlıyor.

Konut yatırımı kısa vadeli yatırıma mı dönüştü?

Konut fiyatlarındaki artışa rağmen, tüketici konuttan vazgeçmedi. Vatandaş artık güvenli yatırım aracı olarak konut alıyor. Kiralardaki yüksek artış konutu uzun vadeden çıkararak, kısa vadeli yatırım aracına dönüştürdü.

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Amir Yatırım İnşaat Tekstil Kimya Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi 2 milyon TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Mehmet Bayraktar: Ofis yatırımı kısa sürede kazandırıyor!

İnşaat sektöründe yatırımcılar, yüzlerini kazandıracak projelere çevirdi. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ofislere yatırım kısa sürede kazanç sağlıyor" dedi.

Bitlis'te kışın ulaşımı kolaylaştırmak için 7,5 milyon lira yatırım yapılacak!

Türkiye'nin en fazla kar alan şehirlerinin başında gelen Bitlis'te karla mücadele için yapılan 7,5 milyon liralık yatırım, köylülerin kış mevsiminde yaşadığı kar esaretini bitme nokta noktasına getirdi.

Konutofisi Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Konutofisi Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Burak Bekar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Aralık'ta Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Nero Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Yunus Karabal tarafından 8 milyon 900 bin TL'lik sermaye 3 Aralık'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi'nde kuruldu.

yatırım küçükçekmece Haberi

yatırım küçükçekmece
Danimarka'dan gelen 75 kişilik teknik heyet, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'la biraraya gelerek, ilçedeki yatırımları yerinde inceledi.

Danimarka Moe Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi'nin fikir alışverişi sağlamak, işhayatina katkıda  bulunmak ve  yerel deneyimleri yerinde incelemek  amacıyla düzenlediği iş gezisi kapsamında 75 firma personeli Küçükçekmece'deki yatırımları yerinde inceledi.

Bu kapsamda Halkalı'da yükselen Türkiye'nin en büyük gösteri merkezi Küçükçekmece Arena'yı gezen heyeti Başkan Yeniay da yaptığı sunumla ilçedeki yatırımlar hakkında bilgilendirdi. Başkan Yeniay, eğitimden kültür ve sanata, sağlıktan spora, alt yapıdan kentsel dönüşüm projelerine kadar pek çok yatınmı konuklara anlatarak, onların sorularını cevapladı.

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasını da gezen heyet, projelerle ilgili beğenilerini dile getirirken, Başkan Yeniay'da ilçenin yeni projelerle değer kazandığını ifade etti. Konuklar, Aziz Yeniay'a ilgisinden dolayı teşekkür ederek, bir de...