06 / 05 / 2024

Yaveriye TOKİ teslimleri

Yaveriye TOKİ teslimleri

Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi,

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri bugün itibariyle başlıyor, proje 118 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri sona eriyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün sona eriyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi projesinde 269 konut bulunuyor.

Yaveriye TOKİ teslimleri Haberi

Yaveriye TOKİ teslimleri

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı.  Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı. Örnek daireleri gezen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi, örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutlann yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKl'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt ıjesi de tamamlandı Mahallesinin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullanna uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik...