06 / 05 / 2024

yaveriye toki yolu genişletildi mi

yaveriye toki yolu genişletildi mi

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

Osmaniye Yaveriye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı ve 30 Haziran'a kadar kabul edileceği proje 180 ay vade ile konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yaveriye projesindeki 3 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları 13 Haziran'da başlıyor.

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye'de 8 konut başvurusu bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 'de 8 konut başvurusu bugün başladı. Daire fiyatlarının 115 bin 642 TL'den başladığı projede daire alanları 129,62 metrekare olarak tasarlandı.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

yaveriye toki yolu genişletildi mi Haberi

yaveriye toki yolu genişletildi mi


Osmaniye, caddeler ve bulvarlar şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran, aynı zamanda Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.


Osmaniye Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlandıktan sonra yol genişletme ve zemin sıkıştırma işlemleri yapıldı. Daha sonra asfaltlama çalışmalarını bitiren Osmaniye Belediyesi şehrin ana arter yollarından bir tanesini genişletilmiş ve asfaltlanmış şekilde Osmaniyeli vatandaşların hizmetine sundu.


Belediye tarafından başlatılan asfalt seferberliği kapsamında Osmaniye’nin tüm bölgelerinde yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor.


Yol yapım çalışmaları ile ilgili konuşan Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Hüseyin Korkmaz; “Divlimoğlu caddemiz Yaveriye Tokiden tren yoluna kadar 4 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde. Yıllardır hep yama ile idare ediliyordu. Değerli Belediye Başkanımız Kadir Kara, sağolsun sorunumuzu çözerek asfalt yaptırdı....