02 / 05 / 2024

Yavuz Caddesi

Yavuz Caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışlarda sıkıntı yaşayan Bornova’daki Atatürk Mahallesi’nin cadde ve sokaklarına el attı. Dört koldan yürütülen çalışmalar Şubat ayında tamamlanacak

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Gebze Yeşil Vadi Caddesi'nde revize çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl yenilenen Fatih Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin ardından bu yıl da Yeşil Vadi Caddesini yenilemek için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi, revize çalışmalarına başladı.

Çarkacı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarkacı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çarkacı tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdoğan tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Soma Yavuz Sultan Selim Caddesi imara uygun hale getirilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde hummalı bir çalışma başlattı. Gençoğlu, caddeyi imar planına uygun hale getireceklerini söyledi.

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DMC Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi, Salim Demirci ve Nurettin Demirci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riskullah Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yeni Mahalle, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Eka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kabucu, Ersin Kömürlü tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Yapınoktası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapınoktası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatoş Özdoğan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mart'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Kurtalan İnşaat Gıda Eğitim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtalan İnşaat Gıda Eğitim Danışmanlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Akdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beykoz, Merkez Mahallesi, Mehmet Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dob Yavuz Yapı Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Cevizli Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:9/2 Maltepe adresinde kuruldu...

Sakarya Caddesi'nde çevre düzenleme çalışmaları yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Sakarya Caddesi’ni programımıza aldık. Bosna ve Orhangazi Caddelerinde olduğu gibi Sakarya Caddesi’nde de çevre düzenleme çalışması yapacağız." dedi...

Yavuz Caddesi Haberi

Yavuz Caddesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşayan cadde ve sokaklarda yatırımlarını sürdürüyor. Bornova ilçesinde de Atatürk Mahallesi’nin cadde ve sokaklarında yaşanan taşkınları önlemek için harekete geçen İZSU Genel Müdürlüğü; Barboros, Hürriyet ve Ziya Gökalp caddeleri ile Yavuz Caddesi’nde biriken yağmur sularının Yavuz Caddesi’nde toplanarak dereye aktarılması çalışmaların aralıksız devam ediyor. 1 milyon 692 bin liralık yatırımla gerçekleştirilecek çalışmalar Şubat ayında tamamlanacak. Yapılan imalatlar kapsamında betonarme boru, koruge boru, delikli saç ızgara ve betonarme baks olmak üzere toplam 5.3 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeniyor. Çalışmalar tamamlandığında, Atatürk Mahallesi’nin yağmur suyu sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak....