24 / 07 / 2024

Yavuz Cansız

Yavuz Cansız

Berkkolon Truva İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde Yavuz Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan mağduriyetlere parmak bastı!

İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız kentsel dönüşümde yaşanan sorunlar ile ilgili önemli açıklamalar yaparak vatandaşların mağdur olduğu konulara değindi.

Son 1 yılda yatırım için ev ve araba alanlara kötü haber geldi: Çok üzülecekler!

Mevduat faizleri her geçen gün giderek artarken, Trader-Değer Yatırımcısı Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 1 yılda yatırım amacıyla ev ve araba alanların çok üzüleceğini belirtti. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Doç. Dr. Sinan Cansız'dan deprem uyarısı! İzmir mi, İstanbul mu daha tehlikeli?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız, büyük depremler ve İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Cansız'ın o açıklamaları....

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Yavuz Cansız Haberi

Yavuz Cansız


Berkkolon Truva İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde Yavuz Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.


Berkkolon Truva İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek ve satmak.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...