02 / 05 / 2024

Yavuz Dekorasyon

Yavuz Dekorasyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesi’nde yapılan Tuana Evleri’nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı kazandı.

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myz Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

NHY Safir Mimarlık Danışmanlık Dekorasyon Hizmetleri Gıda ve Tekstil Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuhmehmet İçingir ve Yavuz İçingir tarafından kuruldu.

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koç tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Şanlıurfa'da Yavuz İnşaat'a yoğun ilgi!

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Çarkacı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarkacı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çarkacı tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Başiskele Belediyesi 12 milyona arazi sattı!

Başiskele Belediyesi’nin uzun süredir satmaya çalıştığı Karşıyaka Yeniköy mevkiindeki 20 dönümlük arazisine yapılan ihalede talip çıktı. İhaleye tek başına katılan Yavuz Dekorasyon arazi için teklif verdi.

Tuana Evleri 2.etap ihalesine en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat'tan!

Kent Konut tarafından yaptırılacak Tuana Evleri 2. Etap Projesi'yle ilgili ihale dün gerçekleştirildi. Tuana Evleri'nin ikinci etabı için en iyi teklifi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı verdi.

Yavuz Dekorasyon Haberi

Yavuz Dekorasyon

Tuana Evleri ikinci etap inşaatı kat karşılığı olarak yapılacak. İkinci etap projede satışa sunulacak 604 daire ve hak sahiplerine verilecek 137 daire olmak üzere toplam 741 adet daire yer alacak.




İKİ FİRMA TEKLİF VERDİ


Proje ortak alanlar ve mahallerle birlikte 121 bin 846 metrekare alan üzerine kat karşılığı sistemiyle yapılacak. Kent Konut’ta ihalesi yapılan projeye iki firma teklif verdi. 96 bin 562 metrekare satış alanı üzerinden yapılan ihaleye Haldız İnşaat yüzde 27 idare payı oranı teklif ederken, Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı yüzde 28 pay teklifinde bulundu. İhalenin ikinci aşaması uygun görülen firmalarla pay oranının arttırılması için pazarlık usulüne göre yapılacak.




ÜÇ FARKLI DAİRE TİPİ


Yüklenici yükümlülüğünde bulunan işlerinin tamamının yer teslim tarihinden itibaren bin 80 günde, hak sahiplerinin konutlarını ise...