07 / 05 / 2024

Yavuz Denizcilik adres

Yavuz Denizcilik adres

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!    

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşıma etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 6 soru sordu..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatı tamamen bitti!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı otoyollarındaki çalışmaların tamamen bittiğini açıkladı. Açılışa hazır hale getirilen köprüde incelemelerin ardından Bakan Arslan, Garipçe'de basın toplantısı düzenledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ağustos'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk oldu. Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos ayında yollarıyla beraber açılacağını müjdeledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Mayıs'ta açılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Köprümüz 2016’nın ilk yarısında tahmini nisan, mayıs ayında hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışı ne zaman?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki son durumu açıkladı. Dünyanın önde gelen mühendislik harikası projelerinden Avrasya Tüneli için 2017 yılı işaret edildi.

Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki son durumu açıkladı.

Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki son durumu açıkladı.

Ankara Eryaman Concept adres!

Ankara Eryaman Concept adres; Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman - Ankara adresinde yer alıyor. Eryaman Concept fiyatları 95 bin liradan başlıyor...

Eryaman Concept Ankara adres!

Eryaman Concept Ankara adres ve satış ofisi irtibat numarası şöyle: Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman / Ankara - 0312 247 1 247

Ağahan Yapı ve Denizcilik Şirketi 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Çelebi Yavuz Altınoklu ve Mehmet Altınoklu ortaklığı ile kurulan Ağahan Yapı ve Denizcilik Şirketinin 750 bin TLsi Mehmet Altınokluya, 250 bin TLsi ise Çelebi Yavuz Altınokluya ait 

Dumankaya Adres Panorama 'da 65 bin TL'ye 1+1!

Dumankaya Adres Panorama 'da 1+1 'ler minimum 65 bin TL 'den başlayıp maksimum 77 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+1 'ler 100 bin TL 'den başlayıp 134 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla alıcısına satılıyor...

Yavuz Denizcilik adres Haberi

Yavuz Denizcilik adres

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 5 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yavuz Denizcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yenibosna Şubesi konusu:

Turizm konusunda yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla otel motel pansiyon tatil köyü kamping konaklama tesisleri gazino diskotek gece klübü sauna spor eğlence ve dinlenme tesisleri satın almak satmak

Adres:Yenibosna Merkez Mh.M.N.Selcuk SK.N:1 BAHÇELİEVLER