29 / 05 / 2024

Yavuz Erke payları

Yavuz Erke payları

SAN-EL Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılan açıklamaya göre Yavuz Erke'nin San-El Mühendislik'teki payları yüzde 0,0089 oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

Socar, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 payını satıyor!

Azerbaycan devlet enerji şirketi Socar'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Medya Grubu'ndaki yüzde 50 paylarını Rixos otellerinin de sahibi olan işadamı Fettah Tamince'ye satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Çankırı Çerkeş TOKİ Evleri'nde 2+1 daire 69 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı - Çerkeş toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Atakule GYO sermayeyi temsil eden paylarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ A.Ş. sermayeyi temsil eden paylarını yayınladı.

İntema İnşaat'ın ECYAP payları 936 bin 163 lira oldu!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemekeri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat'ın ECYAP payları 936 bin 163 lira oldu.

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi!

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı.

Körfez GYO paylarını satışa çıkaracağını duyurdu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, daha önceden başvuru yaptıkları paylarını satışa çıkarma işlemiyle ilgili pay sahiplerini bilgilendirdiklerini ve önümüzdeki dönem satışa çıkaracakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kenan Yavuz: Petkim Limanı'nın yüzde 25'ini satıyoruz!

Socar Turkey CEO'su Kenan Yavuz, yapımı süren ve toplam maliyeti 400 milyon doları bulan liman için Goldman Sachs'la el sıkıştıklarını açıkladı. Yavuz, "Limanın yüzde 25'ini satıyoruz" dedi

Belediye harcamalara katılma payları yönetmeliği tam metni!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu 'nun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma paylarına ilişkin esasları düzenliyor...

Asya Katılım Bankası Tuna Gayrimenkul'deki paylarını satıyor!

Asya Katılım Bankası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asya Katılım Bankası Tuna Gayrimenkul'deki paylarının tamamını ve Nil Yönetim Hizmetleri'ndeki payların bir kısmını satıyor.

Yavuz Bingöl Cihangir’de okul açıyor!

Yavuz Bingöl, Cihangir’de okul açacak. Yavuz Bingöl'ün açacağı okulda Barış Köygülü, Seda Düzyol, Ertan Tekin, Çağ Erçağ, Olgaç Sütçü, Karani Duzcu gibi ustalar ders verecek.

Beykoz Belediyesi, Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri'ni yeniliyor!

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

Pimaş Plastik sermaye paylarını açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada sermaye paylarını açıkladı. Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş açıklaması haberimizin içinde yer alıyor...

Yavuz Erke payları Haberi

Yavuz Erke payları

SAN-EL Mühendislik A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yavuz Erke 18.06.2014 tarihinde San-El Mühendislik A.Ş payları ile ilgili olarak 5,47 fiyat aralığıdan 15.000 adet alış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlemle birlikte Sayın Yavuz Erke'nin Sermayedeki payı 18.06.2014 tarihi itibariyle %0,0089 sınırına ulaşmıştır.



Bilgilerinize arz...