02 / 05 / 2024

Yavuz Erkut kim

Yavuz Erkut kim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne atama!

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne Mehmet Çakılcıoğlu, İBB Başkan Danışmanlığı'na Yavuz Erkut ile Murat Ongun atandı..

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden izinsiz su çekme davası sürüyor!

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Tüpraş'ın 2.7 milyar dolarlık RUP projesinde test çalışmaları başladı!

Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut yaptığı açıklamada " Tamamlanan bazı ünitelerin test çalışmalarına başlandı. Yıl sonuna kadar bütün sistemin devreye alınarak üretimin başlayacağını öngörüyoruz " dedi.

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Mehmet Cihan Yavuz: Adana'ya tramvay sistemi kurulmalı!

ÇÜ Öğretim Üyesi Doç. Mehmet Cihan Yavuz, Adananın turistlerin cazibe merkezi haline gelmesi için, kenti bilmeyen turistlerin şehrin dört bir yanını gezip, ulaşımını sağlayabileceği tramvay sisteminin kurulması gerektiğini belirtti.

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Nazım Yavuz: Çatı sektörü her geçen yıl artan bir başarı grafiği yakaladı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı konusunda kamuoyu ile sektörü bilinçlendirmeyi ve çatı sektörünün gelişmesine yardımcı olmayı hedefleyen derneklerinin son dönemde üretici firmaların yaşadığı sorunlara eğildiğini söyledi.

Nazım Yavuz: Her üç ölümlü iş kazasından biri inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en fazla işçi ölümünün inşaat sektöründe yaşandığını ve iş kazalarının yüzde 98’inin insan hatasından kaynakladığını belirten ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz, "İş kazalarının azalması için eğitim hayati öneme sahip" dedi...

Yavuz Selim Köşger kimdir?

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir? Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yavuz Selim Köşger, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Yavuz Selim Köşger...

Yavuz Erkut kim Haberi

Yavuz Erkut kim

Yavuz Erkut Giresun'da 1955 yılında dünyaya geldi.

Yavuz Erkut, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliğinden mezun oldu ve yüksek lisansını Wales Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Yavuz Erkut, 1979'da çalışma hayatına başladığı TÜPRAŞ'ta değişik görevlerde bulunduktan sonra, 2000'de katıldığı Opet Petrolcülük'te son olarak Genel Müdür olarak görev yapıyordu.  

Yavuz Erkut son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak atandı. 

İBB Genel Sekreter Vekilliği'ne atama!