07 / 07 / 2024

Yavuz İnşaat 2016 hedefleri

Yavuz İnşaat 2016 hedefleri

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koç tarafından kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Yavuz İnşaat 2016 hedefleri Haberi

Yavuz İnşaat 2016 hedefleri

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan A. Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Babadan oğula iki kuşaktır yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son olarak Karşıyaka Mahallesinde temeli atılarak yapımına başlanan " Hilal Sitesi" projesi gazetemize açıklamalarda bulunan A. Yavuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yavuz gösterilen ilgiden duydukları mutluluğu ifade ederek; bu ilgi aslında yıllardır insanlarımıza kaliteden taviz vermeden uygun şartlarda ve zamanında teslim ile ev sahibi yapmanın vermiş olduğu bir güvenin eseridir. İnşallah yıllardır olduğu gibi bundan sonra da ilkelerimizden taviz vermeden insanlarımızı ev sahibi yaparak bu güvene layık olmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşların yoğun ilgi...