07 / 07 / 2024

Yavuz İnşaat şanlıurfa ilgisi

Yavuz İnşaat şanlıurfa ilgisi

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da üçüncü kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa Karaköprü Buğdayhüyük Mahallesi'ndeki çalıştığı inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Yavuz İnşaat şanlıurfa ilgisi Haberi

Yavuz İnşaat şanlıurfa ilgisi

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan A. Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Babadan oğula iki kuşaktır yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son olarak Karşıyaka Mahallesinde temeli atılarak yapımına başlanan " Hilal Sitesi" projesi gazetemize açıklamalarda bulunan A. Yavuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yavuz gösterilen ilgiden duydukları mutluluğu ifade ederek; bu ilgi aslında yıllardır insanlarımıza kaliteden taviz vermeden uygun şartlarda ve zamanında teslim ile ev sahibi yapmanın vermiş olduğu bir güvenin eseridir. İnşallah yıllardır olduğu gibi bundan sonra da ilkelerimizden taviz vermeden insanlarımızı ev sahibi yaparak bu güvene layık olmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşların yoğun ilgi...