09 / 05 / 2024

Yavuz Keskin

Yavuz Keskin

Fil Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Nuri Kuba ve Yavuz Keskin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde kuruldu.

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Fil Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fil Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Nuri Kuba ve Yavuz Keskin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk tabela konuldu!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum ne?

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Araçların geçiş yapacağı 59 çelik tabliyeden 22'si yerleştirildi.

Yavuz Işık: İnşaat sektöründe tehlike yok!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Yakın süreçte sektörümüzü etkileyecek bir tehlike görünmemesine karşın,yatırım fırsatlarını daha iyi değerlendirdiğimiz,sektör bileşenleriyle birlikteliğimizi artırdığımız bir dönem geçirmemiz gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 29 Ekim 2015'te açılacak!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde inşaatın yüzde 70’i bitti. Projenin 29 Ekim 2015'te açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti!

Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti.Cenazesi bugün (Çarşamba) Alibeyköy Yeşilpınar Veysel Karani Camisi’nde kılınan öğlen namazının ardından İzmir Dikili’de aile mezarlığına defnedildi.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor!

İstanbul'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda..

Yavuz Keskin Haberi

Yavuz Keskin

Fil Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Nuri Kuba ve Yavuz Keskin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde kuruldu.


Fil Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...