18 / 07 / 2024

yavuz ödemir

yavuz ödemir

500 yılı aşan tarihe sahip olan Galata Mevlevihanesi, restorasyon çalışmaları sonrasında ziyaretçilerini bekliyor...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Bomonti Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bomonti Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir tarafından kuruldu.

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Yvz77 Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz77 Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Yavuz Demir tarafından kuruldu.

Kamu çalışanları dikkat! Resmen açıklandı!

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir yaptığı açıklamada Bodrum'da kamu çalışanları için konut hayata geçirileceğini belirtti.

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir tarafından kuruldu...

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir ve Abdullah Eroğlu ortaklığında kuruldu. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut projelerine değer katacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bölge ve yakın lokasyondaki konut projelerine değer katacağını öngörüyorum" dedi.

Karina Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karina Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Demir tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos 'ta Pendik, Çemçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi 'nde kuruldu.

Saturn Demirören Taksim mağazası yarın açılacak!

Media-Saturn Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Topatan, 'Toplam 9 bin metrekare alanı ile Saturn Demirören İstiklal, büyüklüğü ile 'Türkiye 'nin en büyük teknoloji mağazası ' unvanını da almış olacak' söyledi  

Yavuz Semerci: İstanbul, finans merkezi mi olurmuş!

Yavuz Semerci: Değişim  Liderleri Zirvesi'nde bir oturuma moderatörlük yaptım. Konu İstanbul'un finans merkezi olup olmayacağıydı...

yavuz ödemir Haberi

yavuz ödemir
İstanbul'un güzide mekanlarından biri olan Galata Mevlevihanesi, yapılan restore çalışmaları sonunda yepyeni bir hale büründü. Müze Müdürü Yavuz Özdemir, restorasyon sonrası müzeye olan ilgilinin yoğun şekilde arttığını ifade etti. Mevlevihane 1491 yılında 2. Bayezid döneminde...