10 / 05 / 2024

yavuzlar vanadokya

yavuzlar vanadokya

Vanadokya" olarak adlandırılan ve her yıl özellikle yaz mevsiminde çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan peri bacaları, son yıllarda yağışların etkisiyle ortaya çıkan metrelerce uzunluktaki çok sayıda tünel ve mağarayla da dikkati çekiyor.

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Van’daki Yavuzlar Peribacaları kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van Başkale’deki Yavuzlar Peribacaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Ay Konut'ta yıkım kararı ertelendi!

Aydın Efeler'de Ay-Konut Yapı Kooperatifi'ne ait alanda yer alan Yavuzlar İnşaat'a ait satış ofisi ve örnek dairelerle ilgili alınan yıkım kararı ertelendi.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Aydın Aykonut projesi 21 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1997 yılında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Aydın'da kurulan Aydın Konut Yapı Kooperatifi’nin Aykonut projesi geçen 21 yıla rağmen halen tamamlanmadı. Kooperatifi devralan Sökeli İnşaat Firması Yavuzlar 2018’in Ağustos ayında başlayacağını belirtti.

Mylife İncity projesi geliyor!

Mylife İncity projesi 500 milyon TL yatırım bedeliyle Aydın’da hayata geçiriliyor. Yavuzlar İnşaat tarafından yükselen proje yaklaşık 1.700 konut ve 120 cadde mağazadan oluşacak. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

yavuzlar vanadokya Haberi

yavuzlar vanadokya


Yöre halkı tarafından "Vanadokya" olarak adlandırılan ve her yıl özellikle yaz mevsiminde çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan peri bacaları, son yıllarda yağışların etkisiyle ortaya çıkan metrelerce uzunluktaki çok sayıda tünel ve mağarayla da dikkati çekiyor. 


VAN'ın Başkale ilçesine bağlı Yavuzlar köyünde bulunan peri bacaları ile aynı alanda bulunan çok sayıda tünel ve mağara turizme kazandırılmayı bekliyor. îlçe merkezine 33 kilometre uzaklıktaki Yavuzlar köyündeki peribacaları, Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki Kapadokya'yı aratmıyor. 


Yöre halkı tarafından "Vanadokya" olarak adlandırılan ve her yıl özellikle yaz mevsiminde çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan peri bacaları, son yıllarda yağışların etkisiyle ortaya çıkan metrelerce uzunluktaki çok sayıda tünel ve mağarayla da dikkati çekiyor.Yavuzlar köyü muhtarı Talat Akkaya, yaptığı açıklamada, peri bacalarının bulunduğu bölgenin yapısı itibarıyla Kapadokya...