04 / 05 / 2024

Yavuzselim Mahallesi

Yavuzselim Mahallesi

Mahalle ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlatıyor.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 13. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1745 ada 13, 14, 16 ve 17 Nolu Parsellere (13. Etap) İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1696 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 2133 Ada 1 Parsel İçindeki Tahsisli Alan ve Yolun “İbadet Tesisi” ve “Yol” Olarak Planlanmasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bağcılar Yavuzselim 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 1075 ada, 1 parsel ile Kuzeyinde ve Batısında yer alan kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Kocasinan Belediyesi'nden 30.8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Sapanca Hills 18.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Kocasinan Belediyesi'nden 30,8 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı tarafından Yavuzselim Mahallesi'nde 3 blokta kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat ihalesini yapılacak. 

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sapanca'da 18,3 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

Sapanca'da Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan gayrimenkuller satışa sunuluyor. 10 bin 400,03 metrekare alan üzerinde yer alan taşınmazların toplam satış bedeli 18 milyon 379 bin 107,86 TL olarak açıklandı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

Samsun Yavuz Selim'deki dev tesis 2017'de tamam!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yavuzselim Mahallesi'nde yapılan ve içinde düğün salonu, hanım konağı, sıbyan okulu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı Kültür, Eğitim ve Spor Tesisi inşaatını yakından takip ediyor.

Samsun Yavuzselim’deki binalar dönüşüyor!

Yavuzselim Mahallesi, Canik Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarıyla estetik bir görünüm kazanırken, baştan aşağı dönüşüyor.

Yavuzselim Mahallesi Haberi

Yavuzselim Mahallesi

Yavuzselim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, özellikle vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi. Yıldırım’ın 22 farklı bölgesinde devam eden çalışmalar neticesinde mahallelerin marka değerinin artacağını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İnsanlarımız hem daha güvenli ve sağlıklı konutlarda oturacak hem de evleri değerlenecek. Kentsel dönüşüm tamamlandığında hem insanlarımız kazanacak hem de ilçemiz kazanacak” dedi.


Bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili ayrıntılı bilgi veren Başkan Edebali, vatandaşların yapılacak çalışmalarla ilgili merak ettiği sorularına da cevap verdi.

Başkan Edebali daha sonra Yavuzselim Mahallesi’ndeki Erenler Camii’nde vatandaşlara aşure ikram eden Yıldırım Belediyesi ekibini ziyaret etti. Vatandaşlara aşure ikramında da bulunan Edebali, “Aşure, İslam coğrafyasının ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnanıyorum...