29 / 04 / 2024

yavuztürk mahallesi kentsel dönüşüm uygulanacak mı

yavuztürk mahallesi kentsel dönüşüm uygulanacak mı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye yarın basılacağını söyledi. Peki Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararını ne zaman alacak? İşte cevabı...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

yavuztürk mahallesi kentsel dönüşüm uygulanacak mı Haberi

yavuztürk mahallesi kentsel dönüşüm uygulanacak mı


Üsküdar İlçesi'nin Yavuztürk Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinden uzun zamandır ses soluk çıkmaması, Yavuztürk sakinlerini tedirgin ediyordu. Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşümün bir an önce başlamasını isteyen mahalle sakinleri, Üsküdar Belediyesi'nden gelecek haberi bekliyordu... 


Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşümü başlatacak kararın yarın gerçekleştirilecek (5 Ağustos 2014 Salı) Meclis toplantısında alınacağını duyurdu. 


Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi, Üsküdar Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraf ve mesaj ile geldi...


İşte o tweet;


"Başkanımız yarın mecliste alınacak olan kararla Yavuztürk Mahallesi'nde kentsel dönüşümün başlayacağını müjdeliyor."



Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde emsal kaç? Yavuztürk'ün imar durumu nedir? Detaylar için...