06 / 05 / 2024

Yay Turizm adres

Yay Turizm adres

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu...

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'ın faaliyet raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik A.Ş., faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal rapor yayınlandı. 

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu...

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shırazıpour tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Utopya Turizm İnşaat 6 aylık vergi beyannamesini yayınladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 1 Ocak 2018 - 30 Haziran 2018 hesap dönemine ait geçici vergi beyannamesini yayınladı...

Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı. 

Utopya Turizm İnşaat 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Yay Turizm adres Haberi

Yay Turizm adres

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aihemaiti Abudu tarafından kuruldu.

Yay Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. . Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...