09 / 05 / 2024

yayalar 8 nolu parsel tapu

yayalar 8 nolu parsel tapu

Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gelindi.

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 

Akiş GYO tadil metni değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Akiş GYO, kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması için SPK'ya başvuru yaptı.

Beykoz Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Beykoz'a bağlı Cumhuriyet Mahallesi, 152 Ada, 7 ve 8 Nolu Parseller ve Kadastral Yola ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Boyabat Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 6 iş yeri!

Boyabat Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde 3-4-5-6-7-8 Nolu bağımsız bölümde bulunan 6 iş yerini ihale ile kiraya veriyor...

Kapaklı Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1576 ada 8 nolu parsel 6000 metrekarelik arsa 6 milyon TL bedel ile satılıyor. 

Pendik'teki 15 hazine parselinin devri tamam!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi son olarak Yayalar 1 Nolu Parseli Milli Emlak’tan devraldı.

336 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliğinde değişiklik!

336 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, 8 Ekim 2016 tarihinde 29851 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Çankaya'da imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 26436 ada 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 26437 ada 1,2,7 ve 8 nolu parseller için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Ankara Yenimahalle'de imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Ağustos 2015'te onaylanan Çankaya İlçesi, 27352 ada 8 nolu parsele ilişkin hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Yayalar 8 no’lu parsele tapu geliyor!

Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gelindi.

Pendik Yayalar 8 no'lu parsele tapu geliyor!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gel

yayalar 8 nolu parsel tapu Haberi

yayalar 8 nolu parsel tapu


Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi,  son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak  hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gelindi. Protokol imzalarının atılmasının ardından Pendik Belediyesi  700 hak sahibine tebligat yapacak. 


Modern ve düzenli şehirleşme konusunda yaptığı çalışmaları hız kesmeden sürdüren Pendik Belediyesi, daha önce 7 adet parseli Maliye Hazinesi’nden devralarak hak sahiplerine  satışını gerçekleştirmişti.  Bu kapsamda Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan Yayalar 8 no’lu parsel de Pendik Belediyesi tarafından devralındı. 253 bin 800 metrekarelik alanda 700 hak sahibi,  satış işlemlerinin ardından tapularına kavuşacak. Pendik Belediyesinin vatandaşlara tebligat yapmasıyla birlikte 20 gün içinde satış işlemleri başlayacak.   


Pendik Belediyesi, 3 bin 769 gecekondunun dönüşümünü hedefleyerek Velibaba, Ertuğrulgazi, Sülüntepe ve Yayalar...