19 / 05 / 2024

yayla enerji genel kurulu ne zaman

yayla enerji genel kurulu ne zaman

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı yazılı açıklamada şirketin 2013 yılı olağan genel kurul toplantısı çağrısını yaptı...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı!

Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, 2016 faaliyet raporunu slayt eşliğinde anlattı.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Çanakkale Çan'da Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

380 kV Çan 2 TES-Çan 380 Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Isparta'daki enerji tesisi imar planına işlendi!

İsparta Belediyesinin çöp deponi alanındaki atıklardan enerji üretim tesisi kurulması için gerekli olan imar düzenlemesi İl Genel Meclisinde görüşüldü.

Çorum Tatar'a güneş enerjisine dayalı enerji üretim alanı!

Tatar köyüne yapılması planlanan Güneş Enerjisine Dayalı Enerji Üretim Alanı ile ilgili iI Genel Meclisi rapor hazırlayacak Konu dün yapılan İI Genel Meclisi toplantısında gündeme geldi.

Antalya ve Muğla Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya İli, Elmalı İlçesi, Muğla İli, Fethiye ve Seydikemer İlçeleri sınırları içerisinde Elektrik Enerji İletim Hattı tesisinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

yayla enerji genel kurulu ne zaman Haberi

yayla enerji genel kurulu ne zaman


Yayla Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bir önceki bildirimin ekinde yer alan çağrı metninde sehven şirketimiz hisse senetlerinin ikinci ulusal pazarda işlem gördüğü yazılmıştır. Şirketimiz Gelişen İşletmeler Piyasasında işlem görmektedir. Bildirimin ekinde yer alan çağrı metni güncellenmiştir.



Dosya için