18 / 05 / 2024

Yayla Enerji projesi

Yayla Enerji projesi

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji, Neta Yatırım ile göreve devam edecek.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

Eskişehir'in enerji verimliliği projesi dünyanın en iyi çalışmalarından biri oldu!

Kentteki kamu binalarında enerji verimliliği projesi, iklim değişikliğiyle mücadelede dünyanın en başarılı 20 projesi arasında yerini aldı.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Sur Enerji'den 315 milyon TL'lik Kurtini RES Projesi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sur Enerji’nin Kurtini RES Projesi yaklaşık 315 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçti. Proje Mersin Gülnar'da faaliyete başladı. 

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

11 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan kararlara göre, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 11 enerji projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

10 bin konutluk Yaylaşehir projesi için ön protokoller imzalanıyor!

Ankara’da inşa edilecek olan 10 Bin Konutluk Yaylaşehir projesi 3 bin üyesi ile 45 kooperatiften oluşan Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor.

Yayla Enerji projesi Haberi

Yayla Enerji projesi


Yayla Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;



Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması


Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda Piyasa Danışmanımız olarak görev yapan Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin 27/06/2014 tarih ve 246  sayılı "Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması" konulu yazısıyla;

18.05.2011 tarih ve 369 nolu "Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda  Piyasa Danışmanlığı Görevine İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi" uyarınca Şirketimiz ile   Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin,  arasında  imzalanan  Piyasa Danışmanlığı Anlaşması'na ilişkin olarak; 


1. Taraflar arasında Piyasa Danışmanlığı Anlaşması uygulanmasında herhangi bir sorun olmadığını,


2. Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin,  Şirketimizin piyasa danışmanlığı görevini yerine getirmesine ilişkin olarak iş süreçlerinin planlanmasında, yönetilmesinde ve uygulanmasında yönetici ve çalışanlarının  tarafsız davranmalarını engelleyecek özel durumların bulunmadığını,


3. İş bu açıklamanın yapıldığı tarihten itibaren Ocak 2015  başında yapacağımız...