02 / 05 / 2024

yayla yatırım Balance Güneşli

yayla yatırım Balance Güneşli

Balance Güneşli ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisinde teslim edilecek yanıtını verebiliriz. 17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede rezidans ve home ofisler bulunuyor.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Yayla Enerji, Neta Yatırım ile göreve devam edecek!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji, Neta Yatırım ile göreve devam edecek.

Balance Güneşli Yayla Yatırım imzası ile yükseliyor! 2015'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de Basın Ekspresi yolu üzerinde inşa edilen ve Şölen Çikolata iştiraki olan Yayla Yatırım tarafından yükselen Balance Güneşli teslimleri 2015 yılında yapılacak...

Şölen Çikolata, Yayla Yatırım ile gayrimenkul sektörüne girdi!

Yayla Yatırım, ilk projesinde İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde 17 dönüm arazi üzerine rezidans, mağaza ve ofis inşa ediyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Ali Selvi: Yatırımı siz isteyin biz yapalım!

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel idaresi tarafından Sarıyayla Köyü'nde hayata geçirilen kapalı sistem damlama sulama sistemi yatırımlarında yaptığı incelemede, "Yatırımı siz isteyin, biz yapalım" dedi.

yayla yatırım Balance Güneşli Haberi

yayla yatırım Balance Güneşli


Balance Güneşli projesi Balance Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yer alıyor.


Balance Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Balance Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Konut, rezidans, mağaza ve ofislerin yer aldığı Balance Güneşli 17 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje 300 bağımsız bölümden meydana geliyor.


Balance Güneşli fiyat:

Balance Güneşli fiyatları metrekare bazında 5 bin 360 liradan başlangıç gösteriyor.


Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli adres bilgileri : Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19Güneşli / İstanbul


Balance Güneşli'de; teras, kat bahçeleri, yüzme havuzu, güvenlik, otopark,  oyun alanları, yeşil alanlar gibi bir çok sosyal olanak da yer alıyor.


Proje kapsamında 70 metrekare ile 1200 metrekare arasında ticari ofisler ve 70 metrekare ile 150 metrekare...