10 / 05 / 2024

Yaylalar Holding 65 milyon liralık yatırım yapacak

Yaylalar Holding 65 milyon liralık yatırım yapacak

Plastik başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015'e hızlı giriyor. İstanbul'da depo ve gayrimenkul yatırımları planlayan şirket, Bodrum'da da konut projesi geliştiriyor.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,71-1,75 TL fiyat aralığından 1 milyon 29 bin 842 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu.

Tekfen Holding Akmerkez GYO paylarından 17 bin adetini sattı!

Tekfen Holding A.Ş.'nin 4 Aralık 2020 tarihinde Akmerkez GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 62,00TL-65,00TL fiyat aralığından toplam 17 bin nominal tutarlı satış işlemi, hisselerin fiili dolaşımını artırmak maksadı ile gerçekleştirildi. 

Erkanlı Holding'ten 65 bin TL peşinatla öğrenci evi kampanyası uzatıldı!

Erkanlı Holding Türk yatırımcılara yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını uzattı. 

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Doğanlar Holding Senagal'de 140 milyon dolarlık projeye başlıyor!

Türk mobilya sektörü ihracattaki payını yeni yatırımlarla artırıyor. 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Doğanlar Yatırım Holding, Senegal’e inşaat alanında 140 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Fiba Holding, Kumport Limanı’nın yüzde 65’ini satıyor!

Fiba Holding, 2007’de Turkon’la birlikte 255 milyon dolara aldığı Ambarlı’daki Türkiye’nin 3’üncü büyük limanı ‘Kumport Limanı’nın yüzde 65’ini yaklaşık 2 milyar dolara satıyor. İşte ayrıntılar...

Yaylalar Holding Bodrum ve İstanbul'a yatırım yapacak!

16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015'te inşaata da girecek. Holding Başkan Yardımcısı Ali Kemal Yayla, yeni yılda Bodrum ve İstanbul'da inşaat yatırımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi 65 milyona mal olacak!

Sabancı Holding şirketlerinden Kordsa Global Teknopark İstanbul 'da 'Kompozit Teknolojiler Mükemmeliyet Merkezi' inşaası ve ilgili merkezin kurulumu için 65 milyon TL bütçe ayrılmasına onay verdi.

Yaylalar Holding Beylikdüzü ve Bodrum'a yatırım yapacak!

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, yeni yılda Bodrum ve İstanbul'daki yatırımlarla 2015 yılında adını inşaat sektörü ile duyuracak.

Yaylalar Holding inşaat sektörüne giriyor!

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015 yılında adını inşaat sektörü ile de duyuracak...

Yaylalar Holding, 65 milyon liralık yatırım yapacak!

Plastik başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015'e hızlı giriyor. İstanbul'da depo ve gayrimenkul yatırımları planlayan şirket, Bodrum'da da konut projesi geliştiriyor.

Yaylalar Holding 65 milyon liralık yatırım yapacak Haberi

Yaylalar Holding 65 milyon liralık yatırım yapacak

Plastik başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015 yılında yatırımlarına hız verecek. İstanbul'da depo ve gayrimenkul yatıranları yapacak olan şirket, Bodrum'da da konut projesi geliştiriyor. Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Yayla, 2015'te halka arz da planladıklarını söylüyor. 


Plastik top, 1970'li yılların efsane ürünlerinden biriydi. Bakkallardan bir kibrit fiyatına satın alınan bu ürünün Türkiye'deki ilk üreticisi olan Yaylalar Holding, oyuncak sektöründeki gelişim ve çocukların ilgisindeki azalış nedeniyle zaman içinde farklı alanlara da yöneldi. 


Bugün inşaat, yaylı yatak, gıda, plastik ambalaj ve petrokimya gibi 16 farklı sektörde faaliyet gösteriyor. Bu yılı 450 milyon dolar ciro ile kapatmayı bekleyen şirketin 2015 ciro hedefi 500 milyon dolar. Yaylalar Holding'te toplam 450 kişiye istihdam sağlanıyor.


Şirket, son dönemde yeni yatırımlara hız...