22 / 05 / 2024

yaylaşehir ankara projesi

yaylaşehir ankara projesi

Ankara’da 3 bin kişilik seçkin üyesi ile 46 kooperatiften oluşan 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi, Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor...

Ankara Yaylaşehir'de kat karşılığı teklif daveti yayınlandı!

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Ankara Gölbaşı'ndaki Yaylaşehir projesinin kat karşılığı teklif davetini yayınladı.

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Cubes Ankara Projesi satış ofisi!

200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzası taşıyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor...

Çukurambar Cubes Ankara projesi geliyor!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Çukurambar Cubes Ankara projesi 24 Nisan'da basına tanıtılacak. Cubes Ankara projesi karma konseptte dizayn edildi.

Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan'da teslim!

Türkerler Mahall Ankara projesi Nisan'da teslim ediliyor. Mahall Ankara'da metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamad Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum açıklaması yaptı.

Van'a şehir hastaneleri projesi geliyor!

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, Şehir Hastaneleri Projesi'nin sürdüğünü söyleyerek, bu kapsamda Van'da da Şehir Hastaneleri Projesi'nin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Kocalar Yatırım'dan Başka Ankara projesi geliyor!

Ankara Keçiören'de hayata geçirilen Başka Ankara projesi 8 blok şeklinde yükseliyor. Kocalar Yatırım imzasına sahip Kocalar Başka Ankara projesi 525 konut ve 25 villadan meydana geliyor.

Yaylaşehir projesine teklif vermek isteyenler için ön kriterler!

Ankara’da Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği sorumluluğunda yürütülen 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin inşası ile ilgili teklif vermek isteyenler için ön kriterler belirlendi.

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi!

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi 362 konut ve işyerlerinden meydana geliyor. Başakşehir Ankara projesinde tüm daireler 4+1 olarak planlandı...

10 bin konutluk Yaylaşehir projesi için ön protokoller imzalanıyor!

Ankara’da inşa edilecek olan 10 Bin Konutluk Yaylaşehir projesi 3 bin üyesi ile 45 kooperatiften oluşan Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor.

Yapı Kredi Koray Ankara- Ankara projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ankara-Ankara projesi tüketici davasında son duruma yer verildi.

yaylaşehir ankara projesi Haberi

yaylaşehir ankara projesi


Ankara’da 3 bin kişilik seçkin üyesi ile 46 kooperatiften oluşan 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi, Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor. Marka Şehir sloganı ile yola çıkılan projede Birliğin Yönetim Kurulu Başkanlığını Osman Kurt yapıyor.


Bir dünya şehri kurmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Kurt;  “Ankara Yaylaşehir Projesi, yaklaşık 60 bin nüfusun yaşadığı, 200 bin insanın da günübirlik bu yaşam ortamına girebileceği bir dünya şehrine dönüşecektir.” dedi.


 PROJE ALANI UYGULAMAYA HAZIR


 3 bin adet villa, 7 bin adet çok katlı konuttan oluşacak olan dev proje, 9 milyon metrekarelik arazi üzerine inşa edilecek.  İmar ve parselasyon çalışmaları tamamlanan; kat karşılığı, eş zamanlı ve bütüncül olarak inşa edilecek olan projede, ticari ve rekreasyon alanları yüklenici firmaların ilgisini çekiyor. Parselasyon çalışmaları ve tapuların alındığını söyleyen...