19 / 05 / 2024

Yaylaşehir projesine teklif

Yaylaşehir projesine teklif

Ankara’da Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği sorumluluğunda yürütülen 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin inşası ile ilgili teklif vermek isteyenler için ön kriterler belirlendi.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 6.4 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 10 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap hangi firmalardan teklif geldi? En yüksek rakamın sahibi hangi firma oldu?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesine 14 firmadan teklif!

İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalede 14 firma teklif sundu. 

Mersin'in ilk metro projesine 3 firmadan teklif! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan ilk metro projesi için ihale düzenlendi. İhaleye 3 firmadan teklif geldi.

Yaylaşehir projesine teklif Haberi

Yaylaşehir projesine teklif

Ankara’da Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği sorumluluğunda yürütülen 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin inşası ile ilgili teklif vermek isteyenler için ön kriterler belirlendi. 


Kamu kurum ve kuruluşları ile yapılabilecek sözleşmelerde bu kriterlerin aranmadığı belirtilen duyuruda, karşılıklı görüşmeler yolu ile protokol imzalanabileceğine vurgu yapıldı. Birlik Yönetim Kurulu imzalı olarak yapılan duyuruda; “İsteklilerin yapımcı firma olması”, “İsteklilerin finans firması olması” ve “bu maddeler kapsamında olmayıp projeyi hayata geçirme amacında olan danışman firma olması” şeklinde 3 başlık altında sıralandı. Projeye talipli isteklilerin belirtilen bilgi ve belgeleri içeren dosya ile müracaat etmeleri halinde Birlik Yönetimince en hızlı şekilde değerlendirilip sonuçlandırılacağının altı çizildi. Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yapılan duyuruda, belirlenen kriterler şuşekilde.


Bilindiği üzere projemiz eş zamanlı...