09 / 05 / 2024

Yaz da

Yaz da

"İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla tanıtılan Sur Yapı İlkbahar 250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 1.960 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

2025 yılının yıldızı olacak 5 kripto para hangisi?

Kripto para piyasası, 2023 senesi boyunca iniş çıkışlar yaşasa da, 2025 senesinde yükseliş trendine girmesi beklentiler arasında. Bu trend ile beraber, bazı kripto paraların popülerliği ve değeri artmış olacak. Buna göre bu yazıda, 2025'te yatırımcıların gözdesi olabilecek 5 kripto para hangisi olac

İstanbul'da 'her an deprem olma ihtimali' açıklandı! Deprem uzmanı resmen oran verdi: Neredeyse yazı tura atacaksın!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1'lik depremin ardından, Prof. Dr. Naci Görür'e göre, İstanbul'da her an deprem olma riskini açıkladı. Resmen oran veren Görür, "Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi. 

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Aidat ödemeyen kiracı tahliye edilebilir mi?

Posta gazetesi Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü köşe yazısında aidatı ödemeyen kiracının tahliyesine ve arabulucu tutanağına ilişkin bir yazı paylaştı. Heper, yazıda okurlarının konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya efsanevi dev yaz indirimi... A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da... Peki, Vatan Bilgisayar'da indirime giren Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 10 Temmuz 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Akzirve Strada'da yaz fırsatı! 24 ay 0 faiz ve 3.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada'da yaz fırsatı başladı. 24 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 3.7 milyon TL'den başlıyor...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polift İnşaat Gıda Ve Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çok tarafından kuruldu.

Yaz da Haberi

Yaz da

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans'ta daire teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 304 adet konuttan meydana geliyor. 


İlkbahar Evleri İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dairelerin büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekare olarak tasarlanan proje "İlkbahar Konutları ile İlkbahar da, Yaz da, kampanyalar da başka güzel" sloganıyla yükseliyor.


İlkbahar Sultanbeyli Evleri fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. 


Sur Yapı İlkbahar'da dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge...