07 / 05 / 2024

Yaz Group adres

Yaz Group adres

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Pendik’te 150 bin sermaye bedeli  ile Ayhan    Yaz ve Manolya Tatar tarafından kuruldu.

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Pendik’te 150 bin sermaye bedeli  ile Ayhan    Yaz ve Manolya Tatar tarafından kuruldu.

Adres değişikliği dilekçesi örneği!

Bilinen iş veya ikamet yeri adreslerini değiştiren mükelleflerin vergi dairesine dilekçe vermeleri gerekiyor. Peki adres değişikliği dilekçesi nasıl yazılır? İşte adres değişikliği dilekçesi örneği...

My Group Fca Yapı İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Fca Yapı İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

İhlas Holding'ten Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma!

İhlas Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platfformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, İhlas Holding Çin Wiseweb Technology Group ile anlaşma sağladı. 

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Lemar Group Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lemar Group Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Yazıcı tarafından Şişli'de kuruldu.

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Yaz Group adres Haberi

Yaz Group adres

Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Pendik’te 150 bin sermaye bedeli  ile Ayhan    Yaz ve Manolya Tatar tarafından kuruldu.
Yaz Group İnşaat Anonim Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...