30 / 06 / 2024

yaz okulu halk evleri projesi

yaz okulu halk evleri projesi

Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi.

MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu! Yaz okulu ne zaman başlayacak, ücretli mi?

Pek çok kişi tarafından merak edilen MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu. Peki Yaz okulu ne zaman başlayacak? Yaz okulu ücretli mi?

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Halk GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Halk GYO tarafından TMS 19 Çalışanlara Sağlanan Faydalar Standardı uyarınca kurum personeline ve Genel Müdür olan Yönetim Kurulu Üyesi'ne kar payının, Genel Kurul kararıyla, ilgili dönemde gider yazılmak suretiyle ayrılan karşılıktan ödenmesi önerildi. 

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Çanakkale Kayadere Köy Okulu yenilendi!

Kale 1915 "Yaşam ve Konut Projesi", Vizyon Reklam ve Kayadere Muhtarlığı işbirliğinde tadilatı gerçekleştirilerek yenilenen eski Kayadere Köy Okulu, Halk Eğitim Merkezi adına kullanılmak üzere hizmete açıldı.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

yaz okulu halk evleri projesi Haberi

yaz okulu halk evleri projesi


Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, bu sene 3 bölgede başlattıkları yaz okulu etkinliklerinin 23 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini söyledi. Halkevleri Yaz Okulu'nun özgür bir gelecek düşü kuranlara, çocuklara ve gelecek için bir dayanışma çağrısı olduğunu vurgulayan Çelik, bu okullarda çocukların bilimle tanıştığını, eğlenerek öğrenmeyi keşfettiklerini ifade etti. Yaz okullarında farklı mezheplerden, etnik kökenlerden çocukların yan yana geldiğini vurgulayan Eskişehir Halkevi Başkanı Gürkan Çelik, "Hiçbir ayrımcılığın olmadığı bir ortamda kardeşliği ve eşitliği öğrenirler. Halkevleri yaz okulları sadece çocukları değil aileleri de kucaklar. Çocuklar eğlenerek öğrenirken aileler; çocuk aile ilişkilerinden, çocuk-kadın sağlığı seminerlerine, sağlık taramalarından, eğitim hakkı toplantılarına birçok etkinliğe katılırlar" dedi. Gürkan, Gültepe Mahallesi Halkevi, Esentepe Çocuk Yaşam .Evi, Aydın Arat Yaşam Merkezi'nde bir ay boyunca etkinliklerini sürdüreceklerini sözlerine...